Psykolog Lone Christesen

Velkommen hos
autoriseret psykolog
Lone Christesen

Psykolog Lone Christesen
Tlf.: 25 33 92 82
christesen@psykologlc.dk 
Cand. Psych. Aut. Psykolog
Godkendt specialist i psykoterapi.
 

VELKOMMEN

Velkommen hos autoriseret psykolog, Lone Christesen, godkendt specialist i psykoterapi med særlig ekspertise i ISTDP og dynamisk coaching.

Der kan være mange grunde til at opsøge en psykolog. Der kan være tale om akut opstående psykiske symptomer opstået i kølvandet på diverse belastninger og livskriser eller livslange psykiske problemstillinger, der nedsætter livskvaliteten og funktionsevnen. 

Det er i sådanne situationer at man har brug for en erfaren psykolog, der anvender en effektiv behandlingsmetode.

Jeg har lang og særdeles god erfaring med at anvende den psykoterapeutiske metode ISTDP, der er en evidensbaseret metode, der er kendt for at accelerere forandringsprocessen i terapien. ISTDP er en såkaldt tværdiagnostisk metode, der på effektiv vis søger at komme ind til sagens kerne i forhold til, hvad der skaber de psykiske problemer. 

Ved behandling med ISTDP søges der ikke kun symptomreduktion, men varig forandring i psyken.  ISTDP vil derfor være et godt valg, hvis du tidligere har været i terapi, og ikke har opnået den ønskede forbedring eller hvis du ønsker at komme til bunds i dine psykiske problemer.

På denne hjemmeside kan du finde informationer om mit erfaringsgrundlag og om hvilke psykiske og følelsesmæssige problematikker jeg behandler. Som klient skal du være indstillet på, at der ved behandling med ISTDP kan blive tale om et følelsesmæssigt intenst forløb, der til gengæld vil give dyb mening og skabe varige positive forandringer i forhold til de problemer du kæmper med.

Hvis du er blevet nysgerrig, så læs mere om behandlingen under afsnittet metode/ISTDP.

Du er velkommen til at kontakte mig i min telefontid mellem 12.40-13.00 eller sende en mail på: christesen@psykologlc.dk

Klinikken håndterer data i overensstemmelse med GDPR (persondataloven) og er blevet akkrediteret i juni 2021. Du bedes ikke skrive personfølsomme data som cpr.nr og helbredsoplysninger i mailen til mig, men blot oplyse kontaktoplysninger, hvorefter jeg kontakter dig telefonisk eller via en sikker mail.

Jeg tager imod selvbetalende klienter og klienter henvist af lægen. 

Udtalelser fra tidligere klienter
”Terapien har reddet mit liv”.
”Lone er en meget kompetent og professionel psykolog, hun kan varmt anbefales”
”Jeg har haft et utroligt givtigt forløb hos dig, hvor jeg nu kan se mig selv, som den jeg er"